Trening

Treningssenteret gir deg mulighet til kondisjons- og styrketrening i kombinasjon med svømming, vanntrening og avkobling i vann. Dette gir deg en unik mulighet til variert og lystbetont trening.

Vi har nå en avtale med Antidoping Norge

Vi har nå inngått en avtale med Antidoping Norge, som iverksettes f.o.m. 1. juni 2021. I den forbindelse er det gjort endringer i våre medlemsvilkår på treningssenteret. Les om dette her.

Vi anbefaler også at alle våre medlemmer går inn på siden www.rentsenter.no og gjennomfører et e-læringskurs med grunnleggende info om antidopingarbeid. Lag en ny bruker ved å skrive inn senterkode: KP08V

Treningssenteret

Vi åpner kl 06.30 alle hverdager. Da rekker du en treningsøkt før jobben. Gi deg selv en god start og flyt på godfølelsen hele dagen. Tirsdag og Torsdag er ikke badehallen åpen mellom kl.06.30-12.00 og da kan kun fellesgarderoben benyttes. Liker du heller å trene om kvelden har du gode muligheter til dette også. Vi har åpent til kl 21.00 alle hverdager. I helgen har vi åpent kl 09.00-17.00. Enkelte tider vil senteret være ubemannet.

Følgende retningslinjer må følges på treningssenteret:

Aldersgrense: 16 år (det år du fyller 16 år)

Mer informasjon om individuell trening, gruppetimer, vanntrening og seniortrening finner du lenger ned.

 

Nettsider av Godt Sagt