Treningsveileder og personlig trener

I ditt medlemskap har du tilgang til gratis treningsvilder så ofte du ønsker. Vi tilbyr også personlig trener for tettere oppfølgning.

Treningsveilder

Som medlem får du gratis veiledning og videre oppfølging så ofte du ønsker. Hos oss kan du få detaljert program som passer deg og dine mål.

Vi vil gjøre vårt beste for å sette av god tid til å hjelpe deg i gang med et godt treningsopplegg ved behov. Til tider vil treningssenteret være bemannet med renholdsvakter for å ivareta gode renholdsrutiner og smittevern. Noen av renholdsvaktene vil ikke kunne tilby treningsveiledning. Ønsker du å booke en time med treningsveileder kan du ta kontakt med Anita på epost: anita.monsen@drammensbadet.no

Personlig trener

Ønsker du tettere oppfølging for å nå dine treningsmål har vi nå gleden av å kunne tilby personlig trener!

En personlig trener (PT) hjelper deg å sette realistiske mål og en konkret plan for å nå dem. PT’en motiverer deg og følger deg gjennom hele treningsøkten for å påse at øvelsene blir gjort riktig og med maksimalt utbytte tilpasset ditt nivå.

  • Hva koster personlig trening?
  • 1 time = 850 kr
  • 6 timer = 4250 kr (få en time gratis)
  • 12 timer 8500 kr (få 2 timer gratis)
  • Hvem tilbyr PT?
  • Vi er så heldige at vi har vår flotte instruktør og nå personlige trener Elena Bokoreva Wiulsrud! Elena har vært profesjonell danser nesten hele livet. Hun er mange ganger Norgesmester og vinner av Kongepokalen. I 2009 vant hun Skal Vi Danse, og har vært med i programmet hele 6 sesonger. Hun er utdannet personlig trener, coach og mental trener. Hun elsker å jobbe med mennesker, og brenner for å hjelpe alle med å bli den beste versjonen av seg selv!

Dersom dette høres ut som noe du vil prøve ut kan du ta direkte kontakt med Elena på ptelena@outlook.com

Anita
Treningsleder

Tlf: 32 04 45 20
anita.monsen@drammensbadet.no

Nettsider av Godt Sagt