Velvære

Velværeavdelingen er et sted hvor du kan slappe av og hente nye krefter.

Åpningstider

Mandag – Fredag er velværeavdelingen åpen fra kl.09.00 – 20.00 (garderober stenger kl. 20.30)
Lørdag og søndag er velværeavdelingen åpen fra kl.10.00 -17.00. (garderobe stenger kl. 17.30)

 

Velværeavdelingen ligger i 2. etasje på Drammensbadet

Her kan du slappe av og hente nye krefter. Om du vil være sosial, se på flammene i peisen eller rett og slett stenge omgivelsene ute og bare nyte dagen, kan vi gi deg alt dette på ett sted.

Velværeavdelingen har aldersgrense 18 år grunnet skjenkebevilling for øl/vin.

Inngang til velværeavdelingen inkluderer adgang til hele badeanlegget, egne garderober, enkel servering, samt tilgang til boblebad, kaldkulp, badekar, tørrbadstue, dampbadstue og infrarød rom. Grupperabatt gis til gruppe på min. 10 stk. Det er viktig for oss å minimere risiko for smitte og av den grunn opphører nå utlån av badekåpe og håndkle. Eget håndkle må medbringes, eller du kan kjøpe et av oss i resepsjonen for kr 89,- Det er påbudt å sitte på håndkle i alle badstuer.

Egen servering

NB! Grunnet corona vil det ikke være noen servering av mat i velværeavdelingen. Skulle behovet for mat allikevel melde seg kan det kjøpes i kaféen nede. Vi tilbyr servering av alkoholfri drikke, vin eller øl. Bestilling av drikke kan gjøres via velværeverten eller telefon (direktelinje) ned til kaféen.

Dette kan nytes inne i rolige omgivelser eller på terrassen i badeanlegget. Terrassen er avskjermet fra andre badegjester og gir deg god oversikt over bassengene og det yrende badelivet.

Egne garderober

For deg som besøker vår velværeavdeling tilbyr vi egne garderober tilknyttet avdelingen. Garderobeskapene krever 20 kr mynt for å kunne låses. Mynten får du tilbake når du låser opp igjen. For å ivareta et forsvarlig smittevern er det nå innført en begrensning på maks 10 stk i garderoben. Bruk garderobeskap merket med en grønn runding og bruk ikke dusjer merket med en rød runding – merking er gjort for å holde avstand.

Se priser for Velvære

Nettsider av Godt Sagt