Vi skifter dusjer i oktober/november

Alle dusjer på Drammensbadet skiftes ut i høst

Endelig skal alle dusjer på Drammensbadet skiftes ut. Det har vært utfordringer med ustabil temperatur på dusjvannet over lang tid. Dette er garantert noe våre gjester har lagt merke til…….

Vi er ferdige med herre- og damedusjene og fortsetter med arbeidet som vil pågå i et par uker, med ca 5 dagers arbeid per avdeling.

Det vil i den perioden (mandag – fredag) være begrenset med kapasitet for alle og dusje i de garderober dere vanligvis benytter. Vi satser på at holde åpent som vanlig i helgene. For at vi ikke skal måtte stenge hele badet gjør vi alt for å finne så gode løsninger som mulig. Vi beklager ulempen dette vil kunne medføre og vi gleder oss til nye dusjer.

Uke 45 er selve velværeavdelingen stengt, men garderober og dusjer kan benyttes. Dusjene inne i avdelingen skal skiftes og på deler av gulvet skal det legges sklisikre fliser.

Uke 46 (mandag 12.11 -fredag) er begge garderobene i handikappavdelingen – med tilhørende dusjer stengt. Alle gjester med handikapp kan benytte ordinære garderober/dusjer nede i 1.etasje.  Ansatte vil være tilstede og vi gjør alt for å hjelpe våre gjester ved ev. utfordringer som kan oppstå.

Roger
Avdelingsleder Bad/kurs

Tlf: 32 04 45 16
roger.foss@drammensbadet.no

Nettsider av Godt Sagt