Kjære alle medlemmer!

Oppdatert informasjon om treningssenteret 01. juli 2020.

_tab2402

Vi ønsker dere hjertelig velkommen tilbake til trening, og vi gleder oss masse til å se dere. Det er viktig at vi alle spiller på det samme laget, og tar ansvar for oss selv i forhold til smittevern.

Vi vurderer tiltak fortløpende for å kunne opprettholde et forsvarlig smittevern. Forhåndsbooking har vært nyttig under gjenåpning og vi takker for at dere har satt dere inn i bookingsystemet. Vi ser at vi nå kan avslutte forhåndsbooking/registrering fra og med lørdag 04. juli og gi plass til maks 25. Registrering gjøres ved inngang (dørleseren) til treningssenteret i 3. etasje.

Vennligst vis hensyn til andre og det er flott om du ikke oppholder deg lenger på treningssenteret enn 1,5 time.

Velkommen til egentrening i følgende åpningstider i sommer.

Åpningstider for treningssenteret:

Mandag: kl. 06:30-20:00

Tirsdag: kl. 10:00-20:00

Onsdag: kl. 06:30-20:00

Torsdag: kl. 10:00-20:00

Fredag: kl. 06:30-20:00

Lørdag: kl. 10:00-17:30

Søndag: kl. 10:00-17:30

 

 Følgende retningslinjer må følges:

  • Om du har symptomer på sykdom eller ikke er frisk må du holde deg hjemme.
  • Vi oppfordrer alle til å komme ferdig skiftet og ikke bruke garderober. Vi plasserer skostativ på utsiden av treningssenteret.
  • Vask/desinfiser hender før og etter ankomst, samt treningsutstyr etter bruk.
  • Bruk medbrakt håndkle under trening.
  • Adgangschip vil fungere som normalt fra 04. juli, og registrering gjøres ved inngang til treningssenteret i 3. etasje.
  • På hele senteret vil det være avstandsbegrensning på 1 meter.
  • Ved kondisjonstrening skal man holde 2 meter. Dette løses ved å sette større avstand mellom apparatene, og det vil kun være mulig å trene på oppmerkede apparater. Vi har organisert dette på best mulig måte, slik at dette i liten grad vil gå utover deres treningsmuligheter.
  • NB! Ring oss på 41 42 10 78 dersom du ønsker hjelp med noe.

 

Vi følger nye rutiner på vask av berøringspunkter og kontaktflater. Det vil være stasjoner med desinfeksjon på senteret. Du må ta ditt ansvar og rengjøre apparater og frivekter etter bruk. Vi anbefaler at du gjør deg ferdig med apparatet du benytter deg av, før du går over på et nytt. Vi oppfordrer til hyppig desinfeksjon/håndvask.

Gruppetrening starter sannsynligvis opp i medio august. Mer informasjon om når og hvordan gruppetrening kommer i gang igjen, vil dere få informasjon om i løpet av sommeren.

Ditt medlemskap åpnes opp automatisk fra 15.06.20 og første trekk fra konto/betaling vil være i juli måned. Dersom det er ønskelig kan du fryse ditt medlemskap over sommeren, for oppstart 01.09.20. Send mail til: kundeservice@drammensbadet.no senest 28.06.20 dersom det er ønskelig.

Vi ønsker dere hjertelig velkommen tilbake og gleder oss til å se dere igjen.

Hilsen oss på treningssenteret ved Drammensbadet!

Nettsider av Siteman