TV2 hjelper deg reportasje 03.11.16

TV2 hjelper deg reportasje 03.11

Torsdag 03.11 sender TV2 hjelper deg en reportasje der de har testet vannkvaliteten søndag den 16.10 ved flere badeanlegg i Oslo omegn. Drammensbadet fikk anmerkning på noe forhøyet kimtall i 3 av våre basseng. Grenseverdien er 10 og vi ble målt til 12 / 38 / 60 i kimtall. Det er ikke legionella eller pseudonomas – hvis det hadde vært tilfelle stenger vi bassenget etter gjeldende regler og rutiner, samt setter inn tiltak så som sjokk klorering.

Definisjon av hva kimtall er:
KIMTALL er et mål for alle påviselige bakterier og sopp i vannet. Høyt kimtall indikerer innhold av organisk materiale (hud, hår etc.) eller at desinfeksjonen ikke er god nok på tidspunktet og det aktuelle stedet i bassenget der vannprøven blir tatt.

Vi har nå hatt 2 uker med EKSTRA FOKUS på å dusje FØR badet av den grunn at vi vil at alle våre badegjester legger igjen sminke, hår og hudavlagringer i dusjen i stedet for i bassenget…

REN KROPP = RENT VANN

Dusj før bad i tillegg til et godt anlegg for vannrensing med god sirkulasjon og desinfeksjon vil gjøre at badevannet holde god kvalitet. Vi bruker klor som desinfeksjonsmiddel.

Vi er trygge på at våre rutiner og anlegg fungerer etter badevannforeskriftens regler. Vi tar manuelle prøver 3 x daglig i tillegg til et digitalt system med larmordning til teknisk vakt.
1 gang per måned sender vi vannprøver til Eurofins for analyse. (oftere enn hva som er lovpålagt)

Drammensbadet er opptatt av trygghet, renslighet og sikkerhet på alle måter.

Mvh Kristina Vinda daglig leder

dusjeplakat

Espen
Driftsleder

Tlf: 32 04 45 21
espen.oseth@drammensbadet.no

Nettsider av Godt Sagt