GRATIS lørdagseventer i mars

Bli med på GRATIS lørdagsevent hver helg i mars!

 

Bli med på gratis lørdagseventer hver helg i mars! Her har du en oversikt over eventene:

  • Lørdagsevent 02.03 – Mindful Yoga

Lørdag 02.2 kl 9.30 blir det «Mindful Yoga» med Anna Lena. Dette er en rolig bevegelighetstime med fokus på pust, aktivisering av ulike muskelgrupper, tilstedeværelse og avsluttes med avspenning. Lørdagseventer er gratis og åpne for alle, men forutsetter ledig plass på timen. Velkommen!

  • Lørdagsevent 09.03 – Sykkel

Lørdag 9. mars kl 9.30 blir det «Sykkel» med Jon Fillip. Dette er en time med variert løype og fokus på teknikk, moderat til høy intensitet. Lørdagseventer er gratis og åpne for alle, men forutsetter ledig plass på timen. Velkommen!

  • Lørdagsevent 16.03 – Dans og styrke

Lørdag 16. mars kl 9.30 setter vi opp en kombinasjonstime med Elena! Første del blir en dansetime med enkle kombinasjoner fra forskjellige dansestiler til fengende musikk. I del to blir det fokus på styrke rettet mot på underkropp. Timen avsluttes med bevegelighetstrening. Lørdagseventer er gratis og åpne for alle, men forutsetter ledig plass på timen. Velkommen!

  • Lørdagsevent 23.03 – Pilates

Lørdag 23. mars kl 9.30 blir det «Pilates» med Elin Sofie. Dette er en styrketime ved bruk av kroppsvekt, balanse, avspenning og fleksibilitet. timen passer passer alle og legger spesielt vekt på kjernemuskulatur. Timen avsluttes med avspenning.

Lørdagseventer er gratis og åpne for alle, men forutsetter ledig plass på timen. Velkommen!

Nettsider av Godt Sagt