GRATIS lørdagseventer i hele april!

Bli med på gratis lørdagseventer i april! Her har du en oversikt over eventene:

  • Lørdagsevent 06.04

Lørdag 06.04 blir det Sykkel Flow med Jon Fillip kl 9.30-1015. Dette er en sykkeltime uten særlig fokus på watt eller puls, men sykling i variert terreng til kraftfull musikk. Medium til hard intensitet. Lørdagseventer er gratis og åpen for alle, men forutsetter ledig plass. Hvis du ikke er medlem kan booke plass på timen i resepsjonen. Velkommen!

 

  • Lørdagsevent 13.04

Lørdag 13.04 har du muligheten til å teste en lavterskel triathlonøkt her på Drammensbadet! Dette blir en kombinasjonstime hvor vi starter i vann med 30 min svømming (inkludert oppvarming). Deretter går vi sammen opp i sykkelsalen hvor vi sykler i ca 30 min, før vi avslutter med løping/rask gange på løpebanen. Økten kan tilpasses alle nivåer: mosjonist eller aktiv utøver. Obs! må være svømmedyktig. Lørdagseventer er gratis og åpen for alle, men forutsetter ledig plass. Hvis du ikke er medlem kan booke plass på timen i resepsjonen. Velkommen!

  • Lørdagsevent 20.04

Lørdag 20.4 setter vi opp to ulike gruppetimer med Sabrina!

  • Kl 9.30 blir det Tabata. Dette er en intervalltime hvor du trener hele kroppen, både kondisjon og styrke. Timen er lagt opp med korte arbeidsintervaller på 20 sek og 10 sek hvile. Vi starter med en kort oppvarming, og hoveddelen varer i ca 20-25 minutter. Timen kan tilpasses alle nivåer.
  • Kl 10 kan du bli med på CoreStretch som er en styrketime med fokus på kjerne, balanse og fleksibilitet, avsluttes med avspenning.

Lørdagseventer er gratis og åpen for alle, men forutsetter ledig plass. Hvis du ikke er medlem kan booke plass på timen i resepsjonen. Velkommen!

Nettsider av Godt Sagt