Drammensbadet åpner igjen 6.november

Vi kan med glede meddele at vi har fått bekreftet at kakerlakkene nå er utryddet og at badet kan gjenåpne mandag 6. november kl.0630. Anlegget har vært stengt siden 28. september. Det er Rentokil, firma for skadedyrbekjempelse, som har gjennomført arbeidet med å fjerne kakerlakkene. Styret og ledelsen i Drammensbadet har fulgt deres råd og anbefalinger fullt ut, og har ikke tatt vurderinger på egen hånd. Dette fordi vi er helt avhengig av fagfolk og deres kompetanse på området.

Rentokil slår fast at forekomsten av kakerlakker på Drammensbadet ikke har noen sammenheng med hygiene og renholdsrutiner. Kakerlakkene har sannsynligvis kommet inn i anlegget med bagger, vesker eller varelevering. Når de først har kommet inn i anlegget, er de tropisk lignende forholdene i badeanlegget optimale for trivsel og videre formering. For å forebygge og eventuelt redusere konsekvenser av lignende situasjoner i fremtiden, har Drammensbadet inngått en serviceavtale med Rentokil. Det kommende halve året skal de månedlig inspisere og sjekke ut om nye forekomster har oppstått. Deretter gjennomføres kontroll fire ganger per år.

Styret og ledelsen i Drammensbadet er opptatt av godt omdømme. Vi ser at den siste tids hendelser har hatt noen negative konsekvenser i så henseende. Vi vil gjøre vårt ytterste for at innbyggerne i Drammen og omegn skal ønske å komme tilbake til badet og nyte det flotte badeanlegget. Vi har dedikerte og dyktige ansatte som er stolte av jobben sin, og som vil gjøre sitt ytterste for å levere et godt tilbud.

Vi ønsker velkommen til åpning den 6.november, og ser frem til full aktivitet i anlegget igjen!

På vegne av styret

Wenche Grinderud

Styreleder

Nettsider av Godt Sagt