Vi skifter dusjer fra uke 41

Alle dusjer på Drammensbadet skiftes ut i høst

Endelig skal alle dusjer på Drammensbadet skiftes ut. Det har vært utfordringer med ustabil temperatur på dusjvannet over lang tid. Dette er garantert noe våre gjester har lagt merke til…….

Vi er ferdige med herredusjene og fortsetter med arbeidet som vil pågå i et par uker, med ca 5 dagers arbeid per avdeling.

Det vil i den perioden (mandag – fredag) være begrenset med kapasitet for alle og dusje i de garderober dere vanligvis benytter. Vi satser på at holde åpent som vanlig i helgene. For at vi ikke skal måtte stenge hele badet gjør vi alt for å finne så gode løsninger som mulig. Vi beklager ulempen dette vil kunne medføre og vi gleder oss til nye dusjer.

Uke 42 (mandag 15.10 -fredag) er hele damegarderoben i 1.etasje – med tilhørende dusjer stengt. Voksne damer kan benytte garderober/dusjer i velværeavdelingen. Damer med barn og skolebarn kan benytte garderober/dusjer i HC avdelingen. Fellesgarderoben er åpen for bruk av skiftebåser/garderobeskap.

Uke 43 (mandag 22.10 -fredag) er begge garderobene i velværeavdelingen – med tilhørende dusjer stengt. Alle velværegjester kan benytte garderober/dusjer nede i 1.etasje. Mer informasjon om hva som skjer (og når) informeres om i selve velværeavdelingen.

Uke 44 (mandag 29.10 -fredag) er begge garderobene i handikappavdelingen – med tilhørende dusjer stengt. Alle gjester med handikapp kan benytte ordinære garderober/dusjer nede i 1.etasje.  Ansatte vil være tilstede og vi gjør alt for å hjelpe våre gjester ved ev. utfordringer som kan oppstå.

Nettsider av Siteman